Duyurular

Arapça Öğretim Metotları ve Felsefesi Seminerimiz / 16.12.2014
Yabancı dil eğitimleri ve Türkiye'de Arapça öğrenimi konusunda Akademi Derneğimiz ve Akdemistanbul'un öncülüğünde yeni bir seminer daha icra ediliyor...

 

Akdemistanbul Arapça Bölüm Başkanı Sn. Murat Serdar ŞADOĞLU'nun sunumları ile gerçekleştirilecek olan seminerimizde, "Arapça Öğretim Metotları ve Felsefesi" masaya yatırılacaktır.

 

Seminer içeriğinde nitelikli bir Arapça öğretiminin hangi yollarla gerçekleştirilebileceği hususu kapsamlı bir şekilde işlenecek ve aşağıdaki soruların cevaplarına uygun olarak kaliteli bir Arapça eğitim sürecinin temel unsurları ele aranacaktır:

 

-Ana dili nasıl öğrenilir?

-Bir dili nasıl öğretmeliyiz?

-Yöntemimiz nasıl olmalı?

 

20 Aralık 2014 tarihinde 14.00-15.30 saatleri arasında Akdemistanbul Fatih Merkez Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilmesi planlanan seminerimize, üniversitelerimizin Arapça Öğretmenliği, Arap Dili ve Edebiyatı bölümlerinde görevli öğretim üyelerinin yanı sıra Arapça öğretmenleri, Kur'an Kurslarında görevli Arapça Hocaları ve Arapça eğitim tecrübesi yaşayanlar davetlidir... 

 

Konferansa katmak isteyenlerin 0212 521 41 16 numaralı telefondan isim ve irtibat bilgilerini bırakmaları gerekmektedir. Katılım kontenjanla sınırlıdır.