Duyurular

Arapça Öğretmenleri için 6.Hizmetiçi Eğitimlerimiz büyük bir katılımla başladı / 08.12.2014
Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile Akdemistanbul'un işbirliğiyle düzenlenen Arapça Öğretmenlerine Yönelik 6. Hizmet İçi Eğitim Seminerlerimiz, başvuru ve kayıt sürecinin ardından farklı okullarda görevli öğretmenlerimizin yoğun bir katılımı ile başladı.

 

Program kontenjanlarının kısa bir süre içerisinde dolmasının ardından 5 Aralık 2014 Cuma akşamı ilk oturumunun gerçekleştirildiği program, Akademi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Dr.Muhammed AĞIRAKÇA’nın, katılımcı öğretmenlerimizi selamlama konuşması ile başladı.

 

Okullarda verilen Arapça eğitimlerinin daha nitelikli hale getirilebilmesi için göz önünde bulundurulması gereken hususlara değinen Dr.Muhammed AĞIRAKÇA, öğrenciler için daha somut hedefler belirlenmesiyle Arapçaya yönelik ilginin ülke genelinde artırabileceğini ifade etti.

 

Dr.Muhammed AĞIRAKÇA’nın konuşmasının ardı sıra programı gerçekleştirecek olan Arap kökenli eğitimcilerimizin programla ilgili kısa bilgilendirmelerine yer verildi.

 

Hemen sonrasında eğitimlerimiz için dersliklere alınan öğretmenlerimizle bu yılki ilk hizmetiçi eğitim seminerimiz gerçekleştirildi. Farklı okullarda görevli 70 öğretmenimizin katılımı ile gerçekleştirilen programımız yaklaşık üç saat kadar sürdü.

 

Akademi Derneği ve Akdemistanbul’un işbirliğiyle sunulan bu eğitim hizmetine gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm katılımcı öğretmenlerimize ve emeği geçen eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz…