Duyurular

Arapça Öğretmenleri için 6.Hizmetiçi Eğitimlerimizin kontenjanları dolmuştur... / 02.12.2014
Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile Akdemistanbul'un işbirliğiyle düzenlenen Arapça Öğretmenlerine Yönelik 6. Hizmet İçi Eğitim Seminerlerimizin kontenjanları, İstanbul ili kapsamındaki İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinin yoğun talebi ile çok kısa bir süre içerisinde dolmuştur.

Program kayıtlarımızın gerçekleştirilmesinin hemen ardından, şu anda Arapça Öğretmenlerine Yönelik 6. Hizmet İçi Eğitimlerimize, 70 asil ve 10 yedek öğretmenimiz kaydolmuştur.

Hizmet İçi Eğitimlerimiz boyunca derslerimizde % 70 devam zorunluluğu bulunduğundan, üç hafta süre boyunca eğitimlere gelmeyen öğretmenlerimiz bu programdan devre dışı bırakılacak ve kendilerinden arda kalan kontenjanlarımıza yedek listede kaydı gerçekleştirilen öğretmenlerimiz için katılım hakkı doğacaktır. Ders devamlılığı noktasında ve yedek listemize ilişkin olarak bu bilgiyi özellikle dikkate almanızı istirham ediyoruz.

Değerli İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Öğretmenlerimiz;

Akademi Derneği ve Akdemistanbul’un sunmuş olduğu bu eğitim hizmetine göstermiş olduğunuz yoğun ilginizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, eğitimlerimiz boyunca ve tüm meslek hayatınızda başarılar dileriz.